tiistai 30. lokakuuta 2012

Sandy-myrsky päivitys

Heipparallaa!

Tämä merkintä on ihan vain kertoakseen, ettei täällä keskus-Pannsylvaniassa ole sadetta suurempaa
myrskyilyä. Koulut on kuitenkin ollut suljettuna eilen ja tänään (maanantai ja tiistai). Tuultakin on, mutta ei se ole tarpeeksi kovaa tehdäkseen tuhoja täällä.

Joten ei ole tarvetta olla huolissaan.

2 kommenttia:

  1. Hei ja Halloweeniterkut täältä. Täytyy sanoa että kyllä sitä kartasta tuli tarkistettua siun sijaintia ja Sandy myrskyn ulottuvuutta. Onneksi et sattunut olemaan sielläpäin...mieleen tuli Japanin maanjäristykset kun Heidi oli siellä, ei onneksi osunut silloinkaan kohdalle..vaikka jonkun kohdalle se aina tapahtuu. Hyvä näin. Hyvähän se on päivittää tännekin että kaikki on kunnossa, kun meitä huolissaan olijoita on kuitenkin. :o))) Oltiin juhlimassa Riitan viiskymppisiä ja päästiin sieltä jopa kotiin ennenkuin muututtiin kurpitsoiksii. Halloweenia on sitten juhlittu pitkin viikkoa, sekin mokoma kun on sieltä jenkkilästä tänne rantautunut. On syöty seittikakkua ja pukeuduttu vielä hirveemmiksi kuin ollaan normaalisti. Eli joulua odotellessa :o)) Toivottavasti pääset pian kouluun, vai mitä?

    VastaaPoista
  2. Hyvää Joulua Panulle! Täällä on Joulu mennyt syödessä ja lepäillessä. Kuusi on koristeltu ja jouluvalot piristää pimeässä. Toivottavasti osaat nauttia Amerikan suuresta Joulusta, siellähän se varmaan juuri sitä on.

    VastaaPoista